Episcop Chesarie, nr. 15, City Center Residence, Tronson C2, Parter, 40183 Bucuresti Secor 4

Clinica medicala GLUCKMED si-a inceput activitatea in  mai 2013 cu misiunea de a realiza un act medical de calitate, dedicat pacientului roman, cu sprijinul personalului medical ultraspecializat.

Cei mai multi dintre medicii care isi desfasoara activitatea in clinica medicala GLUCKMED sunt medici primari, cu o vasta experienta in specialitatea in care activeaza, garantand astfel diagnosticarea corecta si tratamentul adecvat al afectiunilor de care sufera pacientii.

Competentele dobandite in imagistica medicala asigura oferirea unui diagnostic mai rapid si mai precis al bolii.

Avem convingerea ca pacientul roman merita servicii medicale la cele mai inalte standarde, asigurand in acelasi timp confortul psihologic persoanei care se confrunta cu afectiunea si ne straduim sa le oferim zilnic celor care aleg serviciile medicale ale Clinicii GLUCKMED.

Nu in ultimul rand, tehnologia medicala de ultima generatie are menirea de a sprijini clinicianul in stabilirea unui diagnostic corect si rapid. De aceea, Clinica GLUCKMED este dotata cu aparatura medicala performanta si investim permanent in noile tehnologii.

Misiunea noastra este de a oferi servicii medicale conform asteptarilor oricarui pacient, cu respect si daruire pentru sanatatea sa si a familiei sale, pentru ca „Sanatatea ta este grija noastra!”

Pentru indicatii traseu (Piata Unirii - Clinica Gluckmed) deschide harta aici

Echipa de Medici Gluckmed

Pachete de diagnostic Gluckmed